Your Techno Zone

Dobrodosli,registrujte se i uzivajte.

Vas svijet kompjutera


  Counter Strike

  Share

  Sole
  Member
  Member

  Broj komentara : 5

  Reputation : 0
  Join date : 2011-10-06

  Counter Strike

  Komentar by Sole on Thu Oct 06, 2011 10:25 am

  Pozdrav svima.

  Prvo me zanima koliko Counter Strike-ova je do sada bilo. Prvi je bio onaj koji je sve pokrenuo, negde 1999/2000. Drugi CS je bio CS:Condition Zero, singleplayer igra sa 16-tak misija, izashla 2003/2004. A treci CS je najnoviji (koji se valjda zove CS 2) i koji korisiti Half Life 2 engine. Da li sam u pravu, i ako nisam, recite mi onda koji je najnoviji i najmoderniji Counter Strike trenutno na trzishtu sa kojim bi ostale igre tog tipa trebalo da se uporedjuju?

  Druga stvar koja me zanima je da li se taj najnoviji i najmoderniji CS moze ukratko opisati ovim rechima:"sve je ostalo isto kao u prvom CS-u, samo je grafika bolja (modernija i detaljnija)". Ako to nije tacno, voleo bih da znam koja su poboljsanja vezana za samu igrivost, u odnosu na onaj CS iz 1999 koji znam. Na primer da li ima, ili je moguce:

  -kretati se lakse i fluidnije kroz sobe, za razliku od prvog CS-a gde je osecaj kao da je igrach neki kamion. Da li se deshava da dok igrash, zapnesh na kvaku od vrata?
  -da li je moguce unishtavati kutije, monitore, sanduke (kao u MaxPayne1). Da li je moguce na ovaj nachin unishtiti zaklon protivnika?
  -da li je moguce sachmarom ili granatama razvaljivati vrata iz lezishta, ili ih razneti u paramparchad, umesto da ih civilizovano otvarash?

  -da li je moguce kupiti dodatke za oruzija, tipa M203 grenade launcher za M4, silencer, mini scope, thermal scope, extra ammo? Mislim na vishe dodataka po oruziju, a ne kao u RainbowSix3 u kom je moguce staviti samo JEDAN dodatak.
  -da li je sada daleko veci uticaj zashtitne opreme (pancir i shlem) koji omogucava znatno duze prezivljavanje? Ili ce se i dalje deshavati da te jednim zalutalim metkom ubije kamper, iako si kupio najbolji oklop?
  -da li postoji mogucnost kupovine Medikita kojim se mogu zalechiti ili igrach ili neko iz tima?

  -da li se deshava da protivnika pogodish u glavu 2-3 puta, a da on i dalje ide na tebe?
  -da li se deshava da ponekad pogodish protvinika u mali prst na nozi, a on odmah pogine?
  -da li su sami botovi (kompjuterski vodjeni protivnici) pametniji od CS-a iz 1999, da li se npr. povlache od vatre iz SMG-a, kao u Call OF Duty, ili cesto samo trche unaokolo kao muve bez glave?


  Slobodno idite u detalje i opishite vasha iskustva najnovijeg CS-a. Takodje pomenite i neku od odlika najnovijeg CS-a koja ga chini posebnim.

  Rason
  administrator
  administrator

  Broj komentara : 540

  Reputation : 25
  Join date : 2009-07-08
  Age : 25

  Re: Counter Strike

  Komentar by Rason on Thu Oct 06, 2011 12:42 pm

  Dobar tut svaka cast Very Happy

  Sole
  Member
  Member

  Broj komentara : 5

  Reputation : 0
  Join date : 2011-10-06

  Re: Counter Strike

  Komentar by Sole on Thu Oct 06, 2011 5:02 pm

  Hvala..Tu sam da to radim Very Happy narvno

  Sponsored content

  Re: Counter Strike

  Komentar by Sponsored content


   Danas je Tue Jan 22, 2019 2:47 am